Фото галерија

Трећаци у Дечјој недељи

Трећаци у Дечијој недељи, октобар 2013. III-1 и III-2 су Дечију недељу обележили кроз више активности.
Учимо кроз игру

Учимо кроз игру Час активне наставе је реализован у III-1 i III- 2. Ученици су кроз различите занимљиве задатке, учећи кроз игру постали генијалци за римске цифре.
Дечја недеља,7.разред

У оквиру Дечје недеље, разредно веће седмог разреда спровело је активност „ У оделу наставника“.
Дан здраве хране

У оквиру обележавања Дана Здраве хране (16. октобар), Дом здравља Јагодина, је испред Kултурног центра организовао за грађане проверу здравственог стања у смислу мерења крвног притиска, мерења гликемије и масноће у крви и разговара са здравственим радницима.
Планинарска секција

Шетња до Шантаровца 12.10.2013. Планинарска секција ОШ „Рада Миљковић“ је у сарадњи са планинарским клубом Рунолист из Јагодине организовала шетњу до села Шантаровцау циљу промовисања планинарења и љубави према животној средини међу школском децом.
Зимовање на Златибору

Ученици од V до VIII ОШ Рада Миљковић су у периоду од 2. до 9. марта 2013. године били на зимовању на Златибору.
Посета петака Историјском архиву ,,Средње Поморавље‘‘

У среду,25.септембра,ученици петог разреда су,у пратњи наставнице историје,Марије Алексић,посетили Историјски архив Средње Поморавље.
Светски дан заштите животиња

У петак 4.октобра 2013. са почетком од 13 часова, у округлој сали ОШ „Рада Миљковић“ из Јагодине одржано је предавање на тему заштите животиња и права животиња у оквиру Светског дана заштите животиња који се обележава 4.октобра широм планете.
Takmičenje u ''spelingu''

Aktiv stranih jezika je u četvrtak, 26. 9. 2013. održao takmičenje u spelingu pod nazivom Spelling Bee Competition za učenike petog i šestog razreda.
CIVIS trening- Upoznaj ljudska prava za bolju budućnost,19.05.2013.

U nedelju, 19. maja , u OŠ „Rada Miljković“ realizovan je trening za sedmake i osmake iz OŠ „Goran Ostojić“, OŠ“Milan Mijalković“ , OŠ „Boško Đuričić“, OŠ „17. oktobar“ i škole domaćina OŠ“Rada Miljković“: „Upoznaj ljudska prava za bolju budućnost“ . Valerija Živković, psiholog OŠ „Rada Miljković“, Jagodina