Фото галерија

3/1 - ТОЛЕРАНЦИЈА

Поводом Међународног дана толеранције који се обележава 16.11. у одељењу 3/1 је организована креативна радионица "Дуга". Разговарали смо о лепотама различитости, о важности сваког појединца за овај свет, о уважавању другачијих од нас. Сарадњом у групи, разменом и добром комуникацијом створили смо "нашу дугу" и закључили да нас разлике уствари спајају да будемо лепши, бољи, јачи, паметнији...
МЕЂУНАРОДНИ ТУРНИР У ЏУДОУ

На Међународном турниру у Бугарској, ученик 6/2 одељења Илија Дашић освојио је 2. место и сребрну медаљу. На овом интернационалном такмичењу наступало је преко 800 такмичара из 42 клуба из 6 земаља: Грчке, Кипра, Украјине, Македоније, Бугарске и Србије. Све похвале!
ЛИТЕРАРНИ УСПЕСИ НАШИХ УЧЕНИЦА

На конкурсу „Ала је леп овај свет" који је организовала ОШ „Јован Јовановић Змај" из Сурдулице, наше ученице Тара и Искра Радуловић су освојиле прво и друго место у две области - ликовно и литерарно стваралаштво. Браво за Тару и Искру!
КРЕАТИВНА БИОЛОГИЈА

Трудећи се да прикажу научено ученици 6. разреда су израђивали модел цвета на различите начине и од различитих материјала. Неки модели су били изузетно креативни и својим изгледом подсећали на праве.
УГЛЕДНИ ЧАС: „СТЕПЕН ПРОИЗВОДА И КОЛИЧНИКА“

Ученици 7. разреда су у четвртак, 24. 11. 22. на часу математике учили о множењу и дељењу степена истих изложилаца. Тим поводом је наставница Снежана Марковић у одељењу 7/1 организовала угледни час под називом „ Степен производа и количника“ на ком су ученици коришћењем полупрограмираног материјала учили нова правила о извођењу операција са степенима. Часу су присуствовале и представнице управе школе, стручне службе и наставнице из школе „Радислав Никчевић“ у Мајуру.
ПРИМЕНА МИКРОБИТА У НАСТАВИ СРПСКОГ ЈЕЗИКА

Ученици 4/2 су са учитељицом Весном Митровић и наставницом Тамаром Јовановић уживали у стицању нових знања креирајући на микробиту лепе реченице о свом граду.
"КАД МИ ДОЂУ ЛУТКЕ"

Промоција друге збирке песама, наше наставнице историје Марије Алексић, "Кад ми дођу лутке", одржана је 19.11.2022. године у сали Културног центра у Јагодини. Промоцији је присуствовала бројна публика, а стихове су читали глумци Градског позоришта у Јагодини. Предивну атмосферу улепшала је и талентована група младих музичара.
ДАН ТОЛЕРАНЦИЈЕ У 2/2

Дан толеранције у 2/2 обележен тимским радом стварања дуге под слоганом " Иако различити сви смо једнако важни!"
1/3 И 1/4 - РАДИОНИЦЕ ПОВОДОМ МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА ТОЛЕРАНЦИЈЕ

Поводом међународног дана толеранције, педагог школе, Драгана Божовић, реализовала је радионице под називом ,,Ружно паче" у објекту на Стрелишту у одељењима 1/3 и 1/4.
ВРШЊАЧКИ ТИМ - ОБЕЛЕЖАВАЊЕ МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА ТОЛЕРАНЦИЈЕ

Поводом међународног Дана толеранције, Вршњачки тим је израдио пано на ову тему уз поруку да треба да будемо толерантни и да је лепота у томе што смо различити.