Фото галерија

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ БИОЛОГИЈЕ

На општинском такмичењу из биологије постигнути су следећи резултати: 5.разред Лара Ристић, 3.место Михајло Миладиновић, 3.место 7. разред Маша Миладиновић, 3.место Наставник Снежана Васиљевић Ученици су се пласирали на окружно такмичење. Честитке!
ОНЛАЈН ДРУЖЕЊЕ - СРБИЈА НЕМАЧКА

Дружење српских ђака из Немачке са другарима из Јагодине Наставнице Татјана Милановић и Марија Алексић
2023. - Окружно такмичење из математике

Окружно такмичење из математике Страхиња Гетић, 4.разред - 1.место, Нађа Ћурић, 4.разред - 2. место. Учитељица Данијела Милић Вељко Михајловић, 5.разред - 3.место. Наставник Марко Константиновић Честитке ученицима и наставницима!
2023. - ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ХЕМИЈЕ

На окружном такмичењу из хемије наше ученице Маша Миладиновић 7/1 и Таша Ћурић 7/! освојиле су друго место. Наставник Дејан Симић Све похвале!
Копаоник

Нови викенд и доживљај зимских чаролија! Ученици наше школе су завршили традиционални излет "Сви на снег" и уживали са наставницима физичког васпитања у данашњем дану. До следеће године!
"Богата је кућа свака уз рецепте наших бака"

Ученици IV2 и учитељица Наташа Милосављевић су учествовали у реализацији Међународног пројекта "Богата је кућа свака уз рецепте наших бака" и добили захвалнице.
ЛЕНТА ВРЕМЕНА - УГЛЕДНА АКТИВНОСТ

Ученици 4/5 са учитељицом Лепосавом Младеновић одржали су завршну активност после двомесечног пројекта Лента времена у којој су родитељима представили своје продукте и презентовали групни рад са изабраним темама.
ВЕСЕЛА СУБОТА 3

Дана 11.03.2023. године реализована је трећа у низу весела субота у ОШ ,,Рада Миљковић“. Стручна служба и учитељице 4. разреда су реализовале радионицу ,,Заједнички старт“ са будућим првацима и њиховим родитељима. Циљ радионице је било међусобно упознавање, боље разумевање и стварање осећаја заједништва међу свим учесницима радионице. Сви учесници су уживали у активностима, а родитељи су евоцирали успомене на своје школске дане. Радујемо се будућим дружењима!
"ЧИТАЈМО ГЛАСНО"

Поводом обележавања Националног дана књиге, наставнице српског језика и ученици су се у сарадњи са школском библиотеком придружили акцији "Читајмо гласно". Уживајте у одабраним делима која су ученици прочитали за вас.
12.3.2023. - ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ГЕОГРАФИЈЕ

На општинском такмичењу из географије, које је одржано 12.марта 2023. године у ОШ"Горан Остојић" постигнути су следећи резултати: 7.разред Никола Филиповић, 2.место, Андрија Јокић, 2.место, Вељко Милошевић, 2.место, Лазар Стојковић, 2.место, Алекса Стојановић, 3.место. (Наставник: Ана Богдановић Милосављевић) 8.разред Софија Јовановић, 2.место. (Наставник Снежана Видојковић) Теодора Савић, 3.место, Веселин Тасић, 3.место, Викторија Добросављевић, 3.место. (Наставник Ана Богдановић Милосављевић)