Фото галерија

Школска слава Свети Сава у Вољавчу

Школска слава Свети Сава обележена је у Вољавчу свечаном приредбом и сечењем колача. Реализатори ове активности биле су учитељице Маја Тодосијевић(1. и 3. разред) и Гордана Митровић (2. и 4. разред)
Новогодишња приредба у Вољавчу

Ученици свих разреда одељења из Вољавча су рецитовали и певали песмице о зими, празницима, Деда Мразу.Након приредбе ученици су уживали у прослави. Реализатори ове активности биле су учитељице Маја Тодосијевић(1-6 и 3-6) и Гордана Митровић (2-6 и 4-5)
Тематски дан "У сусрет празницима"

Последњег наставног дана децембра, 27.12. 2019. године у одељењима 1-6 и 3-6 одржан је тематски дан под називом "У сусрет празницима" реализатор ове активности је Маја Тодосијевић.
Светосавски концерт јагодинских школа,22.јануар 2020.године

Ученице наше школе са наставницом музичке културе Драганом Величковић Алексић,наступиле су на Светосавском концерту 22.јануара 2020.године у свечаној сали ОШ "Горан Остојић" Ученице су отпевале песме "Русе косе цуро имаш" и "Растко" Свој допринос у обележавању Светосавске недеље дале су све јагодинске основне школе,ЕГШ "Никола Тесла" и ОМШ "Владимир Ђорђевић"
„Пут способности“ ПО радионица 7. разреда

Последњи наставни дан у 2019. години Одељенско веће 7. разреда обележило је интересантном ПО радионицом „Пут способности“. У радионици су учествовали ученици 7-1, 7-2, 7-3 и 7-5 разреда са својим одељенским старешинама.
Тајни пријатељ-5.разред

Петаци су 27.12. откривали тајне пријатеље, добијали честитке и китили јелку новогодишњим жељама. Атмосфера је била весела,права празнична.
ВТ 5.разреда испраћа 2019.годину

ВТ 5.разреда испраћа 2019.годину уз много радости и оптимизма! А са још више раздраганости и среће ће ВТ наше Раде дочекати 2020. Много среће,здравља и радости пожелео је свима ВТ ОШ"Рада Миљковић"
Ученици одељења 8-3 на промоцији у Музеју наивне уметности

28.децембра 2019.године ученици одељења 8-3 са Одељенским старешином наставницом ликовне културе Мирјаном Ивковић, присуствовали су промоцији календара и часописа Музеја наивних уметности из Јагодине.Ученици су први пут били у прилици да присуствују таквој манифестацији и вратили су се са пуно лепих утисака.
Ученици наше школе на модној ревији Прве техничке школе

25.децембра 2019.године ученици наше школе,у пратњи наставнице ликовне културе Мирјане Ивковић и педагога Драгане Божовић, присуствовали су модној ревији коју су организовали ученици и професори текстилног смера Прве техничке школе у Јагодини.
Часови под маскама

На предлог Ученичког парламента ОШ"Рада Миљковић" већина ученика и наставника 8.разреда последње часове у календарској години имали су под маскама. У клупе наших осмака сели су Мајкл Џексон,Чарли Чаплин,Салвадор Дали,Пипи Дуга Чарапа,Алвин,Миа,ловац,боксер,мајстор аикидоа,сликари,много ирваса,Деда Мразева....Мајкл Џексон био је на часу биологије у улози предавача биологије,наставница математике била је маскирана у новогодишњу јелку са украсима,наставница географије била је маскирана у наставницу физичког и од својих маскираних ученика очекивала да скупе што више поена у гађању лоптицом континенте на карти света.Сви ученици и наставници који су неким детаљем изменили свој уобичајени стил облачења, учинили су да овај дан за све буде незабораван.