Фото галерија

ШЕСТАЦИ ПОКЛАЊАЈУ ОСМАЦИМА...

Традиција припремања декорација и оригиналних паноа од стране ученика 6. разреда за мале матуранте, ученике 8. разреда СЕ НАСТАВЉА! Наши креативни шестаци у сарадњи са наставницом ликовне културе, Александром Рацић, су припремили занимљиве и оригиналне одељењске паное за осмаке. У понедељак, 29.6.2020. ће их поставити у дворишту школе. Ученици осмог разреда ће се потписивати - свако на свом, одељењском паноу.
Графит - ГЕНЕРАЦИЈА 05

У петак, 26.6.2020. ученици 8. разреда, у организацији са наставницама ликовне културе - Мирјаном Ивковић и Александром Рацић, на зиданој огради наше школе нацртали су су графит ГЕНЕРАЦИЈА 05. На оригиналан и креативан начин су обележили осам година школовања и дружења у нашој "Ради". Све похвале!
НАГРАЂЕНИ УЧЕНИЦИ 8. РАЗРЕДА

У петак, 26.6.2020. на свечаној седници Наставничког већа, у присуству родитеља, уручене су награде: *Матеји Милојевићу - Ученик генерације, *Ани Станојловић, Јани Стевановић, Елени Милосављевић, Луки Павловићу - Понос генерације, *Петри Вучићевић, Лазару Милићу, Вуку Обреновићу - Спортиста генерације, *Јани Стевановић и Александру Азировићу - Пријатељ генерације. ЧЕСТИТКЕ НАШИМ УЧЕНИЦИМА!
60 ЈУБИЛАРНИХ ГОДИНА ПОСТОЈАЊА ОШ

9.5.2020. - Дан школе другачији него иначе, али не и мање важан! Испред бисте хероине Народноослободилачке борбе - Раде Миљковић, неколико представника наше школе је положило цвеће и традиционално, у складу са постојећим условима и ситуацијом, обележило Дан наше школе. Казивани су стихови и читан литерарни рад о школи и Ради Миљковић. Током читаве недеље организована је ликовна и литерарна активност ученика. Израђена је збирка литерарних радова, обогаћена ликовним креацијама наших младих уметника. Организована је и наградна изложба ликовних и литерарних радова на теме: "Рада у мом срцу" и "Моја Рада некад и сад".
Стилске вежбе у одељењу 5-4

25.2.2020.године у одељењу 5-4 одржане су стилске вежбе. Ученици су се бавили изрекама на српском и енглеском језику, а на крају часа су решавали Кахут квиз. Час су реализовале Маријана Павловић и Љиљана Ивановић Јованчевић.
Обука "Развој међупредметних компетенција"

Обука "Развој међупредметних компетенција" одржана је у петак 7.2.2020.год. у просторијама матичног објекта ОШ "Рада Миљковић". Ова обука је од јавног значаја - одобрило ју је и финансирало МПНТР. Организатор је Удружење за промоцију, усавршавање и развој образовања "Нови Логос". Водитељи обуке су Валерија Живковић и Марина Остојић. Програм обуке подразумева групу од 30 запослених из 85 ОШ међу којима је била и наша.
Обука ,,Безбедност на интернету и вршњачко насиље''

У просторијама наше школе, у четвртак, 6. фебуара 2020. одржана је обука под називом ,,Безбедност на интернету и вршњачко насиље''. Водитељ обуке је био Бобан Лазић, инспектор ОКП ПУ Јагодина. Том приликом водитељ нас је упознао са примерима злоупотребе интернета и друштвених мрежа на територији ПУ Јагодина и шире. Нагласио је да постоји велики број случајева где је злоупотреба извршена баш над децом школског узраста. Посаветовао је присутне да скрену пажњу деци и родитељима на родитељским састанцима на ,,интернет предаторе'' који одлично умеју да манипулишу људима.
Светосавска приредба у Буковчу,јануар 2020.године

Школска слава Свети Сава обележена је у Буковчу свечаном приредбом и сечењем колача. Реализатори ове активности биле су учитељице Јелена Златковић (1. и 3. разред) и Кристина Петровић (2. и 4. разред)
„СРЕЋНА ВАМ ОВА ГОДИНА НОВА” Буковче

Ученици сва четири разреда, комбинована одељења у Буковчу, правили су разне новогодишње украсе заједно са својим родитељима. Реализатори: учитељице Кристина Петровић и Јелена Златковић
Школска слава Свети Сава, 27.јануар 2020.године

Ове године Светог Саву смо обележили пригодном академијом "Круну није хтео,није хтео славу..."Организатор програма била је Маја Лазаревић са Стручним већем србиста и Стручним већем учитеља, а учествовали су ученици свих разреда.