Фото галерија

УПОЗНАВАЊЕ УЧЕНИКА ЧЕТВРТОГ РАЗРЕДА СА НАСТАВНИЦИМА И ПРЕДМЕТИМА КОЈЕ ЋЕ ИМАТИ У ПЕТОМ РАЗРЕДУ

1. јуна у објекту на Стрелишту организована је посета наставника предметне наставе ученицима четвртог разреда. Представљање наставника и предмета које ће имати у петом разреду протекло је у пријатној и радној атмосфери.
РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА И ЈЕЗИЧКЕ КУЛТУРЕ 2021.

Вељко Милошевић, ученик 8/1 освојио је друго место на Републичком такмичењу из српског језика и језичке културе. Миљана Михајловић, ученица 8/5 освојила је пето место. Све честитке ученицима и њиховој наставници Ђурђи Стаменић.
РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ У ШАХУ 2021.

На републичком такмичењу у шаху, које је одржано 29. маја у Београду, ученик 3/3 разреда Михајло Миладинивић освојио је 19 место. Наставник Марјан Павићевић.
ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У ТРАДИЦИОНАЛНОМ КАРАТЕУ 2021.

Ученик II/2,Oгњен Дисић ниже успехе у спорту који тренира и воли. У каратеу. Прошлог викенда је Огњен Дисић освојио 1. место на такмичењу у Зрењанину. Огњену, честитамо и желимо још пуно успеха.
РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ КЊИЖЕВНОСТИ - КЊИЖЊВНА ОЛИМПИЈАДА 2021.

Ученици 8. разреда постигли су изузетан успех на Републичком такмичењу из књижевности - Књижевној олимпијади. Илија Мркшић 8/2 освојио је друго место, Вељко Милошевић 8/1 - треће место и Јана Ђорђевић 8/4 - пето место. Све честитке ученицима и њиховој наставници Ђурђи Стаменић.
ЛИКОВНА КОЛОНИЈА 2021.

Ученице 5/1 разреда, Лена Ђурковић и Исидора Живић, учествовале су на Ликовној колонији у ОШ ,,Горан Остојић". Њихови ликовни радови учествоваће на изложби дечјих радова поводом Дана школе ОШ ,,Горан Остојић". Наставник Мирјана Ивковић.
РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ИСТОРИЈЕ 2021.

Ученик Илија Мркшић 8/2 освојио је треће место на Републичком такмичењу из историје, одржаном 22.5.2021. године у Шапцу. Наставник Стефан Сретеновић
ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА И ЈЕЗИЧКЕ КУЛТУРЕ 2021.

На окружном такмичењу из српског језика и језичке културе, које је одржано 16.5.2021. године у нашој школи, ученици 8. разреда су остварили следеће резултате: Вељко Милошевић 8/1 - 1. место и пласман на републичко такмичење, Миљана Михајловић 8/5 - 2. место и пласман на републичко такмичење и Јана Манчић 8/2 - 3. место. Честитамо свим ученицима и колегиници Ђурђи на оствареном резултату, а стручно веће за српски језик похваљујемо за организацију окружног такмичења!
РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ТЕХНИКЕ И ТЕХНОЛОГИЈЕ 2021.

15.5.2021. године одржано је Републичко такмичење из Технике и технологије у ОШ "Чегар" - Ниш. Нашу школу представљао је ученик 8/2 разреда Илија Мркшић.
ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ У ШАХУ 2021.

На Окружном такмичењу у шаху, које је одржано 15.5.2021. у Ресавици, ученик 3/3 разреда Михајло Миладиновић освојио је прво место и пласман на Републичко такмичење.