Фото галерија

1.9.2021. СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ПРВАКА

И овог првог септембра, у част нове генерације ученика првог разреда, са жељом да им овај дан остане у лепом сећању, уприличена је приредба добродошлице коју су припремили њихови старији другари са својим учитељима. Након приредбе прваци су имали прилику да се упознају са својим учитељима, обиђу школу и имају свој први школски час. Свим првацима желимо срећне и успешне школске дане, много игре и дружења и да им ови први дани у школи, као и сви остали, буду незаборавни.
ЕКСКУРЗИЈА - КОЛЕКТИВ ОШ "РАДА МИЉКОВИЋ"

Колективна екскурзија школске 2020/2021. реализована је 5.7.2021. Релација: Врање - музеј кућа Боре Станковића - видиковац Пржар - манастир Прохор Пчињски. У ведром расположењу, чланови колектива су успешно реализовали овај дуго жељени и заслужени излет.
28.6.2021. - СВЕЧАНО УРУЧЕЊЕ НАГРАДА

На седници Наставничког већа, одржаној 28.6.2021. године, уручене су награде ученицима 8. разреда и наставницима, за успешан рад и остварене резултате у школској 2020/2021.
Моја омиљена књига, 2021.

Последњег дана у школској години петаци су имали задатак да донесу своју омиљену књигу и да је укратко прикажу својим другарима како би једни другима дали идеје шта могу прочитати током летњег распуста.
СПАСОВДАН - СЕОСКА СЛАВА У БУКОВЧУ

Традиционално обилажење сеоских храстова са децом, сеча колача, неговање сеоске културе и традиције. Учитељица Јелена Златковић
КРАЈ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ И РАСТАНАК ЈЕДНЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ – ГЕНЕРАЦИЈЕ 2006.

УСПОМЕНЕ, СЕЋАЊА, ФОТОГРАФИЈЕ И ВРЕМЕ ПРОВЕДЕНО ЗАЈЕДНО ЗАУВЕК ЋЕМО ПАМТИТИ.
ХУМАНИТАРНА ПРЕДСТАВА " УСПАВАНО ПРОЛЕЋЕ"

У објекту наше школе на Стрелишту, 28.5.2021. године, одржана је хуманитарна представа ,,Успавано пролеће” у извођењу ученика из Продуженог боравка објекта на Стрелишту. Аутор представе је учитељица продуженог боравка Марина Јовановић Панајотовић. Представа се бави темом утицаја људи на природу и смену годишњих доба. Ученици млађих разреда наше школе заједно са својим учитељима су својим прилогом и присуством дали подршку другарима из Продуженог боравка. Сав прикупљени прилог биће уплаћен на рачун Вукана Мијушковића, нашег малог суграђанина који болује од церебралне парализе и епилепсије.
ВАТРОГАСЦИ У ОШ "РАДА МИЉКОВИЋ"

Среда, 2.6.2021. Сусрет и дружење ватрогасаца са ученицима млађих разреда матичног објекта.
ГРАФИТ - ГЕНЕРАЦИЈА 2006.

Данас су ученици 8. разреда, са наставницом ликовне културе Мирјаном Ивковић, направили графит своје генерације. Крај осмог разреда је близу, опраштамо се од генерације 2006. Желимо вам да наставите пут знања и образовања, да истрајно остварујете успехе, да трајно чувате другарства која сте стекли током школовања, памтите своје наставнике и с поносом се сећате своје основне школе.
ЛАНИН СВЕТ - ЛАНА ЗДРАВКОВИЋ

Kултурно издавачки центар "Српска кућа" из Пожаревца објавио је књигу "Ланин свет" чији је аутор ученица 1. разреда наше школе, Лана Здравковић. Лана је са непуних осам година најмлађи писац наше школе и Јагодине. Промоција Ланине збирке песама реализована је 15. јуна у Центру за културу, Јагодина. У свечаној атмосфери, уз подршку публике - пријатеља, поштовалаца књижевног стваралаштва, Лана је уз звуке гитаре казивала одабране стихове, заједно са другарима из одељења и учитељицом Весном Глигоријевић. Део програма су чиниле и две тачке у извођењу Ланиних другарица - балерина. Овај јединствени књижевни сусрет је хуманитарног карактера, сав приход од продатих књига намењен је лечењу нашег суграђанина, Вукана Мијушковића