Фото галерија

ПОСЕТА ШКОЛИЦИ ПРОГРАМИРАЊА

Девојчице из Ђачког Парламента су посетиле школицу програмирања “Smile”, упознале се са њиховим програмом рада, опробале се у креирању игрице, а све у циљу обележавања Дана девојчица и промоције занимања која су мање заступљена међу женама, посебно у ИКТ сектору.
ЛИКОВНА КОЛОНИЈА У ОШ "ГОРАН ОСТОЈИЋ"

Ученици 6/2 - Маша Миладиновић, Хелена Радојковић и Петар Миладиновић са наставницом Kсенијом Милићевић, били су учесници ликовне колоније поводом дана школе ОШ "Горан Остојић".
20.5.2022. - ТЕХНИКЕ ЗА КОНСТРУКТИВНО ИСПОЉАВАЊЕ БЕСА

20. маја у школи на Стрелишту одржана је радионица за родитеље, у оквиру школе родитељства, под називом "Технике за конструктивно испољавање беса." Ову изузетно корисну и едукативну радионицу реализовале су Драгана Божовић, педагог и Наташа Ђорђевић, психолог. Све похвале!
МАТУРАНТСКИ ПЛЕС - 20.5.2022.

Матурантски плес свих ученика 8. разреда - центар Јагодине, 20.5.2022. у 12 часова. Честитке ученицима 8.разреда наше школе!
"С природом на ти "

У оквиру акције "С природом на ти " ученици 2/1 и 2/2 су приредили маскенбал .Након дефилеа оближњим улицама дружење је настављено у школском дворишту.Шаренило костима,раздраганост,задовољство,oсмеси ...учинили су да овај дан буде обојен посебним бојама!
"Магична стакленка"

Мала, одабрана дружина сачињена од ученика другог разреда који похађају боравак у матичном објекту и на Стрелишту имали су прилику да посете Завичајни музеј и учествују у радионици "Магична стакленка" а поводом године стакла која се обележава ове године, а опет у склопу манифестације МУЗЕЈИ ЗА 10. Веште руке наших девојчица су од стаклених тегли правиле разне украсне предмете користећи и украшавајући их разним материјалима: каменчићима, шкољкама, зрнама кафе, перлицама, вуницом... Кустоси музеја су их водили кроз ову радионицу и помагали им тако да је активност протекла у пријатној атмосфери. Деца су уживала и једва чекају поновно дружење. Дружење је пријало свима нарочито после двогодишње паузе тако да ћемо наставити да пратимо и учествујемо у оваквим и сличним радионицама и активностима. Учитељице боравка Марија Милетић и Марија Кандић.
ЕКСКУРЗИЈА 2022. - 6. И 8. РАЗРЕД

МЕЂУНАРОДНИ ДАН МЕДИЦИНСКИХ СРЕДЊИХ ШКОЛА - 12. МАЈ

Поводом 12. маја, Међународног дана медицинских школа, средња школа "Милутин Миланковић", објавила је литерарни конкурс на коме је Искра Радуловић освојила трећу награду, а Тара Радуловић је похваљена за учешће.Честитамо ученицама и њиховом ментору проф.Љиљани Ивановић Јованчевић.
13.5.2022. - ЉУБАВ ЈЕ ВЕТАР КОЈИ ПОКРЕЋЕ НАША КРИЛА

У петак, 13. маја 2022. одржано је још једно предавање у оквиру "Школе родитељства". Веома корисно и применљиво предавање са темом: "Помозите детету да изгради самопоуздање", одржале су Наташа Ђорђевић, психолог и Драгана Божовић, педагог. Највећи поклон који можемо да дамо деци су срећна породица, безусловна родитељска љубав, самопоштовање и самопоуздање - нагласиле су психолог и педагог наше школе. Препорука свим родитељима је да са својом децом прочитају књигу: "Мали Хектор учи шта је живот" - аутора Франсоа Лелора.
13.5.2022. - КРОС РТС-а

13. маја 2022. у ОШ "Рада Миљковић" реализован је крос РТС-а. Ученици наше школе постигли су следеће резултате: Дуња Миладиновић 1/1 - 3. место Игњат Димитријевић 1/1 - 1. место Лена Мијајловић 1/1 - 1. место Немања Михајловић 1/1 - 2. место Страхиња Марковић 1/2 - 3. место Тијана Јевремовић 1/2 - 2. место Урош Вулић 3/2 - 2. место, Урош Јонић 3/2 - 3. место, Вук Стевановић 3/1 - 1. место, Василија Маровић 3/1 - 1. место, Дуња Јездимировић 7/1 - 1. место, Дарија Дајић 3/3 – 2. место, Уна Тодоровић 3/3 – 3. место, Душан Хаџић 7/1 - 1. место, Марјан Миленковић 7/3 - 2. место, Никола Kурузовић 7/3 - 3. место