Вест

ВЕСЕЛА ВАСКРШЊА ИЗЛОЖБА

Датум: 19. April 2020 15:28 Категорија: ПостигнућаТоком ванредног стања ученици наше школе су били активни и веома креативни. Најлепши и најрадоснији хришћански празник Васкрс су обележили на јединствен начин - презентацијом прелепих радова.
Први део изложених радова видећете у следећем прилогу.

Прочитај

ХРИСТОС ВАСКРСЕ!

Датум: 19. April 2020 00:02 Категорија: Новости и обавештења
Драги наши ученици,
Пред нама је прослава највећег и најлепшег хришћанског празника – Васкрса. Желимо вам да са својим породицама празник Васкрсења Христовог проведете у радости, здрављу и љубави.

Прочитај

ОНЛАЈН САМОПРОЦЕНА ЗНАЊА ЗА ЗАВРШНИ ИСПИТ

Датум: 16. April 2020 10:26 Категорија: Новости и обавештења22, 23 и 24. априла осмаци у Србији ће по први пут имати прилику да самостално процене своје знање и припремљеност за будући завршни испит.

Завод за вредновање квалитета образовања и васпитања најтоплије препоручује да ученици раде ово тестирање самостално, без помоћи литературе или родитеља, како би слика о знању ученика била реална, а како би на основу тога, најбоље искористили преостало време до завршног испита.
Детаљније информације Завода за вредновање квалитета образовања и васпитања на линку 
https://zuov.gov.rs/onlajn-samoprocena-znanja-malih-maturanata/

Прочитај

У СУСРЕТ ВАСКРСУ

Датум: 13. April 2020 11:12 Категорија: Новости и обавештења

 

Драги наши ученици,
Већина активности пројектне наставе, у овом периоду, везанe су за најрадоснији хришћански празник, Васкрс. Верујемо да ћете бити активни и креативни. Резултате вашег рада  можете фотографисати и током празника послати као поруку на мејл 
stvaralastvoradamiljkovic@gmail.com или школски фејсбук профил. Направићемо радосну Васкршњу изложбу. 

Прочитај

НАСТАВА НА ДАЉИНУ - РЕАЛИЗАЦИЈА, ОПТЕРЕЋЕНОСТ, ИЗАЗОВИ

Датум: 09. April 2020 15:24 Категорија: Новости и обавештења

 
Током 4. недеље организације и реализације НАСТАВЕ НА ДАЉИНУ, ОШ "Рада Миљковић" приступила је озбиљној и детаљној анализи постојећег стања у наставном процесу, учењу на даљину и оптерећености свих учесника у истом.  Овом приликом захваљујемо свим ученицима, наставницима и родитељима који су нам изашли у сусрет, искрено одговарали на постављена питања и тврдње и тиме максимално допринели да дођемо до закључака, битних за даљи рад на даљину у ванредним условима. 
 Резултате истраживања можете видети у доле приложеним материјалима.
Резултати анкете за ученике - овде
Резултати анкете за наставнике - овде
Резултати анкете за родитеље - овде
Закључци и препоруке - овде

Прочитај

Психолошка подршка школе

Датум: 07. April 2020 22:08 Категорија: Новости и обавештењаПоштовани ученици и родитељи,
За све оне који имају потребу за психолошком подршком у овом кризном тренутку, сваког радног дана  доступан је мејл школе  
 radamiljkovicjagodina@gmail.com  Оставићете нам поруку и ваш број телефона, након чега ће вас психолози школе контактирати. 
Такође, на овај мејл могу да се обрате и ученици који су до сада били на индивидуалном саветовању.
       
     
Срдачан поздрав,

ОШ "Рада Миљковић"

Прочитај

Подршка родитељима при исказивању интересовања за упис у основну школу

Датум: 04. April 2020 10:32 Категорија: Новости и обавештења

   
Информације о 
пријави и упису ученика у први разред основне школе      

Прочитај

ПОДРШКА ОШ "РАДА МИЉКОВИЋ"

Датум: 03. April 2020 23:45 Категорија: Новости и обавештења


У циљу подршке и заједничке борбе током ванредног стања, ОШ "Рада Миљковић" је припремила низ корисних информација, савета и идеја намењених ученицима, родитељима, наставницима...

Кликом на слику доћи ћете до жељених информација.

 

 Прочитај

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ: За упис у први разред довољно је школи доставити основне податке детета

Датум: 28. Mart 2020 10:55 Категорија: Новости и обавештењаМинистар просвете науке и технолошког развоја Републике Србије Младен Шарчевић изјавио је да ће за упис деце у први разред бити довољно да родитељи мејлом пошаљу основне информације школама.
 
У први разред школске 2020/2021. године уписују се деца рођена од 1. марта 2013. до 1. марта 2014. године, а упис почиње у среду, 1. априла 2020. године.
 
Потребно је да родитељи пошаљу: име и презиме детета, адресу. Лекарски преглед и тестирања, који су неопходни за упис у школу и формирање одељења, биће померени. Има времена до краја августа, рекао је Шарчевић.

Прочитај

ОБАВЕШТЕЊЕ О ИЗМЕНИ ПРАВИЛНИКА О КАЛЕНДАРУ ОБРАЗОВНО-ВАСПИТНОГ РАДА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ ЗА ШКОЛСКУ 2019/2020. ГОДИНУ

Датум: 26. Mart 2020 15:17 Категорија: Новости и обавештења


ПРОЛЕЋНИ РАСПУТ – Услед ванредног стања и и низа мера које се односе на контролу кретања грађана, тренутно је у току онлине настава за ученике основних и средњих школа. Донета још једна промена, а односи се на пролећни распуст који је планиран у периоду од 13. до 20. априла 2020. године, а први радни дан би био уторак 21. април 2020. године.
 

Прочитај