ДЕЧЈА НЕДЕЉА У "РАДИ"

Датум: 08. Oktobar 2021 18:31 Категорија: Новости и обавештења


Ученици од 5. до 8. разреда писали су песме и саставе, а тема је била мото дечје недеље "Дете је дете да га волите и разумете", као  и теме у вези са одрастањем и дечјим правима. Сви радови су похваљени, а Стручно веће србиста изабрало је најзанимљивије.



Дете је дете-да га волите и разумете!Обележавање Дечије недеље-Дете је дете да га волите и разумете! У оквиру Дечије недеље ученици комбинованог одељења у Буковчу су на креативан начин обележили Дечију недељу са учитељицом Јеленом и вероучитељем Стефаном!



Продужени боравак - матична школа



Активности трећака и првака у матичном објекту



Продужени боравак - Стрелиште



Дечија недеља - 2/1



Дечја недеља - Вољавче



Дечја недеља - ученици 7. разреда



Сусрет ученика четвртог и осмог разреда


У оквиру Дечје недеље одељењско веће 7. разреда је уз помоћ Ученичког парламента прикупило играчке, сликовнице, бојанке и пузле. Поклоне су однели дечјем вртићу Лептирић и тако је настављена сарадња која је започета када су садашњи седмаци кренули у пети разред. Захваљујемо се васпитачицама Сањи и Наташи које су нас са својом групом дочекале и угостиле.

КЛИК НА СЛИКУ


Дечја права
Час Грађанског васпитања - наставница Иванка Васиљевић и ученици 7/2




КЛИК НА СЛИКУ


6. разред - Дечја недеља

Поводом обележавања Дечје недеље ученици шестог разреда су говорили о дечјим правима на часовима историје и на часовима одељењске заједнице. Свака одељењска заједница је исписала своју групу дечјих права, а затим су на часу ликовне културе са наставницом Ксенијом Милићевић направили заједничко дрво дечјих права.


КЛИК НА СЛИКУ