ШКОЛСКА СЛАВА - СВЕТИ САВА - 27.1.2022.

Датум: 24. Januar 2022 10:22 Категорија: Новости и обавештења

Школска слава Свети Сава сваке године, 27. јануара, трационално се, пригодним свечаностима, обележава у свим школама на територији Републике Србије. 
Овај датум, када школа празнује своју славу, утврђен је као радни дан, без одржавања наставе у календарима образовно-васпитног рада.
У четвртак, 27.1.2022. имајући у виду актуелну епидемиолошку ситуацију, традиционално ћемо обележити школску славу Светог Саву.

Предвиђени часови одељењских заједница ће се реализовати онлајн у четвртак, 27.1.2022. у преподневним сатима. Током седмице ће на сајту и фејсбук страници школе бити постављене две светосавске  презентације које ће чинити саставни део часова одељењских заједница. Светосавске активности  реализовали  су  ученици наше школе  у организацији вероучитеља Стефана Васиљевића и Предрага Димитријевића.

  • 27.1.2022. у 10 сати  у матичном објекту, биће освештање славског колача заједно са неколико ученика наше школе, вероучитељима, колачарима, управом и стручном службом  школе.
  •  
  • У  објектима у Буковчу и Вољавчу у преподневним сатима биће освештање славских колача.
      Свим ученицима и члановима колектива ОШ „Рада Миљковић“ желимо да у здрављу, миру, љубави и слози, традиционално, у складу са постојећом ситуацијом, прославе школску славу Светог Саву.

Управа ОШ „Рада Миљковић“