ХУМАНИТАРНА ПРОДАЈНА ИЗЛОЖБА У „РАДИ“ - ДЕЦЕМБАР, 2021.

Датум: 08. Decembar 2021 12:04 Категорија: Новости и обавештења


У периоду 27 - 29. децембра у ОШ "Рада Миљковић" реализоваће се традиционална новогодишња и божићна Хуманитарна продајна изложба украсних предмета и честитки и подела празничних пакетића. У овој активности учествоваће сви ученици заједно са својим  наставницима и учитељима, продужени боравак матичног објекта и објекта на Стрелишту, Вршњачки  тим и тим за предузетништво. Сав новчани приход намењен је за куповину пакетића ученицима наше школе којима је помоћ неопходна.

                ХУМАНИТАРНА ПРОДАЈНА ИЗЛОЖБА У „РАДИ“- ДЕЦЕМБАР, 2021. 

      У периоду 27 - 29. децембра у ОШ "Рада Миљковић" реализоваће се традиционална новогодишња и божићна Хуманитарна продајна изложба украсних предмета и честитки и подела празничних пакетића. У овој активности учествоваће сви ученици заједно са својим  наставницима и учитељима, продужени боравак матичног објекта и објекта на Стрелишту, Вршњачки  тим и тим за предузетништво. Сав новчани приход намењен је за куповину пакетића ученицима наше школе којима је помоћ неопходна (о којима ће нас одељењске старешине благовремено обавестити).
     Током децембра месеца, поред часова наставних и ваннаставних активности,  реализоваће се и радионице за ученике и родитеље у оквиру свих одељењских заједница, где ће се радити на декорисању учионица и изради украсних предмета и честитки за Хуманитарну продајну иззложбу. Одељењске старешине одељења која деле једну учионицу ће се договорити око заједничке декорације својих учионица.
       Тим за предузетништво и Вршњачки тим ће за ову веселу изложбу припремити божићно жито и медењаке.
       Циљ оваквих активности је радост и задовољство  свих учесника током заједничког рада и уживање у новогодишњим и божићним чаролијама.
     Сви радови ће бити изложени у матичном објекту - 1. ламела (бибилиотека и учионица), као и у холу објеката на Стрелишту, у Вољавчу и Буковчу. У матичном објекту ће током изложбе организовано дежурати ученици Вршњачког тима, док ће у објекту на Стрелишту то учинити ученици продуженог боравка.
     Ученици ће од понедељка, 27.12.  до среде 29.12. имати могућност да организовано, током наставних дана, у договору са својим одељењским старешинама и учитељицама продуженог боравка, поштујући све превентивне и хигијенске мере, погледају изложбу празничних честитки и украсних декорација, купе оно што им се допада и приложе новчану помоћ.
    Хуманитарна изложба ће бити отворена и за запослене ОШ "Рада Миљковић".
 
     У петак, 31. 12. 2020. организоваће се подела пакетића у холу матичног објекта и објектима на Стрелишту, у Вољавчу и Буковчу - поред јелке. О времену уручења пакетића (традиционално, од стране Деда Мраза), одељењске старешине  ћемо благовремено обавестити.

      Желимо вам пуно среће и задовољства током наступајућих децембарских, креативних, празничних дана.

                     Управа и стручна служба ОШ „Рада Миљковић“