ПРВО ПОЛУГОДИШТЕ ЗАВРШЕНО У ПРАЗНИЧНОМ ДУХУ

Датум: 19. Decembar 2020 10:42 Категорија: Новости и обавештења


Последњу седмицу првог полугодишта обележили смо у празничном духу!
У периоду 14 - 18. децембра у ОШ "Рада Миљковић" реализована је традиционална новогодишња  и божићна "Хуманитарна продајна изложба" украсних предмета и честитки и подела новогодишњих пакетића. У овој активности су учествовали сви ученици млађих разреда заједно са својим учитељима, школски eTwinning тим и тим за предузетништво. Сав новчани приход намењен је за куповину пакетића ученицима наше школе којима је помоћ неопходна.

        Школа је такође учествовала и дала свој допринос у куповини пакетића за ученике продуженог боравка, као и школског прибора, који је саставни део хуманитарних пакетића. Ученици су током читаве седмице, у договору са својим учитељима, поштујући све превентивне и хигијенске мере, учествовали у изради и презентацији празничних честитки и украсних декорација.
        Школски тимови  - eTwinning тим и тим за предузетништво су учествовали у изради новогодишњих украса, накита и медењака и тиме дали допринос овој хуманој акцији.
        У холу  матичног објекта и објекта на Стрелишту изложба је читаве седмице  била отворена за све ученике и запослене. Учешће и новчани допринос у овој акцији дао је и Студентски парламент Факултета педагошких наука, са којима је наша школа узајамно сарађивала у прикупљању слаткиша за пакетиће намењене деци и омладини дневног боравка Свети Трифун у Јагодини. Такође, помоћ у куповини пакетића школа је добила и од породице  Валерије Живковић – психолога ОШ „Рада Миљковић“, која је традицију новогодишњих и божићних поклона неговала годинама уназад.
       18.12.2020. организована је додела хуманитарне помоћи - пакетића и школског прибора, ученицима којима је помоћ неопходна. 28 пакетића Деда Мраз је уручио ученицима у објектима у Буковчу, Вољавчу, на Стрелишту и у матичном објекту. Са одушевљењем и у пријатној  атмосфери ученици и наставници су увеличали овај догађај, уз максималну организацију, поштујући  предвиђене превентивне мере.
         Истог дана, ученици продуженог боравака у оба објекта, су примили пакетиће које је школа припремила за њих, као поклон изненађење.
       
        „Велика захвалност свим учесницима овог несебичног подухвата који је омогућио да осмех на лицима наших ученика којима је помоћ неопходна, не посустаје! Свим ученицима, наставницима и родитељима желимо срећне наступајуће празнике“, поручује управа и стручна служба ОШ „Рада Миљковић“.













































Ученици другог разреда ОШ,,Рада Миљковић'' и учитељица Марина Јовановић Панајотовић, учествовали су у изради новогодишњих жеља и честитки у оквиру eTwinning пројеката ,,Holiday magic – Christmas and New Year wishes''. Пано - учитељица Јелена Златковић са својим ученицима, Деда Мразићи - учитељица



МАША МИЛОШЕВИЋ, УЧЕНИЦА ОДЕЉЕЊА 6/4, ЖЕЛИ СВИМА СРЕЋНЕ ПРАЗНИКЕ.



ВАСИЛИЈА МАРОВИЋ, УЧЕНИЦА 2/1, ЧЕСТИТА СВИМА НОВУ 2021. ГОДИНУ



ПОЛИТИКА - ОДЕЉАК "ПОЛИТИКА ЗА ДЕЦУ"