Фото галерија

,,Жива библиотека,, у Параћину

Поводом манифестације „ Жива библиотека“ посетили смо 5. 12. 2013. школу „ Стеван Јаковљевић“ у Параћину.
УГЛЕДНИ ЧАС ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА

СТВАРАМО СОПСТВЕНУ БАЈКУ УГЛЕДНИ ЧАС ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА Ученици 3/1 и 3/2 одељења доживели су праву чаролију. Са њима су се дружили ликови из бајке.
УГЛЕДНИ ЧАС ИЗ ИСТОРИЈЕ И СРПСКОГ ЈЕЗИКА

УГЛЕДНИ ЧАС ИЗ ИСТОРИЈЕ И СРПСКОГ ЈЕЗИКА „КЊИГЕ, БРАЋО, А НЕ ЗВОНА И ПРАПОРЦЕ“ 11. децембра одржан је угледни час из историје и српског језика посвећен највећем српском просветитељу Доситеју Обрадовићу.
Додела награда добрим познаваоцима Историје

ДАНА 6.12.2013.У СКУПШТИНИ ГРАДА ЈАГОДИНА ДОДЕЉЕНЕ СУ НАГРАДЕ УЧЕНИЦИМА КОЈИ СУ ПОКАЗАЛИ ДОБРО ЗНАЊЕ ИЗ ИСТОРИЈЕ НА ТАКМИЧЕЊИМА И НА ЧАСОВИМА ОВОГ ПРЕДМЕТА.
Посета Завичајном музеју

Дана 6.12.2013. Историјски архив је наградио ученике Николу Дајића,Христину Ђорђевић,Филипа Ђорића,Марију Павловић и Давида Петровића.
Посета ЗОО врту

22.11.2013. ученици 1. и 3. разреда школе у Вољавчу посетили су ЗОО врт „Тигар“ у Јагодини и излетиште „Поток“.
Посета Градској библиотеци

25.10.2013. ученици 1. и 3. разреда школе у Вољавчу у оквиру Месеца књиге посетили су Градску библиотеку “Радислав Никчевић“.
Недеља Здраве хране у Вољавчу

Недеља здраве хране у 1. и 3. разреду у Вољавчу обележена је прављењем здраве ужине и цртањем листа здраве хране и оне која то није.
Дечја недеља у Вољавчу

У оквиру Дечије недеље, у школи у Вољавчу организоване су Игре без граница. Учествовали су ученици 1. и 3. разреда.
Фестивал науке

7. децембра 2013.године Стручно веће природне групе предмета организовало је одлазак ученика 6, 7. и 8. разреда на Фестивал науке у Београд.