Фото галерија

Светосавска академија, 27.01.2014.

Вршњачко подучавање, VII разред, 22.01.2014.

И у другом полугодишту Одељењско веће седмог разреда наставља са вршњачким подучавањем.
ПОСЛЕДЊИ ДАН ПОЛУГОДИШТА, ШЕСТИ РАЗРЕД

Последњи дан полугодишта 27.12.2013. је за ученике шестог разреда био организован као корелација међу предметима који су предвиђени распоредом. Новогодишњи квиз је био представљен у виду презентације где су деца решавала асоцијације и одговарала на питања из српског језика, биологије, географије, енглеског и историје. Квиз су за ову прилику направили наставници билогије и српског Владимир Петровић и Јелена Миљковић. Поред њих у квизу је учествовала и наставница биологије Љиљана Глођовић Пантић, наставница енглеског Ана Вучељић и наставница географије Ана Милосављевић. Представници одељења су се смењивала у играма и деца су показала завидно знање из предмета такмичећи се један против других у овом занимљивом квизу. Победник међу одељењима је било одељење 6-3 које је скупило највише поена.
Вршњачки тим за ПО у Плажану

11.12.2013. је Вршњачки тим за ПО са својим координаторима је био у ОШ у Плажану. Вршњачки тимови из једне и друге школе су уз друженје одрадили 4.радионицу ПО и заједничким снагама направили Акциони план.
Последњи дан у полугодишту, VII разред

Разредно веће седмог разреда традиционално организује последњи дан у полугодишту као тематски дан.
,,Жива библиотека,, у Параћину

Поводом манифестације „ Жива библиотека“ посетили смо 5. 12. 2013. школу „ Стеван Јаковљевић“ у Параћину.
УГЛЕДНИ ЧАС ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА

СТВАРАМО СОПСТВЕНУ БАЈКУ УГЛЕДНИ ЧАС ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА Ученици 3/1 и 3/2 одељења доживели су праву чаролију. Са њима су се дружили ликови из бајке.
УГЛЕДНИ ЧАС ИЗ ИСТОРИЈЕ И СРПСКОГ ЈЕЗИКА

УГЛЕДНИ ЧАС ИЗ ИСТОРИЈЕ И СРПСКОГ ЈЕЗИКА „КЊИГЕ, БРАЋО, А НЕ ЗВОНА И ПРАПОРЦЕ“ 11. децембра одржан је угледни час из историје и српског језика посвећен највећем српском просветитељу Доситеју Обрадовићу.
Додела награда добрим познаваоцима Историје

ДАНА 6.12.2013.У СКУПШТИНИ ГРАДА ЈАГОДИНА ДОДЕЉЕНЕ СУ НАГРАДЕ УЧЕНИЦИМА КОЈИ СУ ПОКАЗАЛИ ДОБРО ЗНАЊЕ ИЗ ИСТОРИЈЕ НА ТАКМИЧЕЊИМА И НА ЧАСОВИМА ОВОГ ПРЕДМЕТА.
Посета Завичајном музеју

Дана 6.12.2013. Историјски архив је наградио ученике Николу Дајића,Христину Ђорђевић,Филипа Ђорића,Марију Павловић и Давида Петровића.